Ridlektioner

Vi erbjuder ridlektioner för alla åldrar från 2 år och uppåt, nybörjare som erfaren.

Skapa fantastiska minnen med hästen i centrum

Här på Hås gård strax utanför Horred har vi vår häst- och ridverksamhet som vänder sig till ryttare från 2 år och uppåt. Här ägnar vi mycket tid till pyssel och mys med våra snälla hästar, vi lägger grunden för en sund hästhållning och god hästlära. Vår målsättning är att vår verksamhet skall vara tillgänglig för alla oavsett ålder eller kön, alla skall kunna rida och umgås med våra hästar utifrån sina egna förutsättningar – OCH givetvis känna sig välkomna hit till oss!

Vi strävar hela tiden efter att vara så tillmötesgående och flexibla som möjligt, och vi har stora möjligheter att utforma utbildningen för att passa eleverna så bra som möjligt. Vi erbjuder t.ex. nybörjarutbildning för vuxna och utbildningspaket för funktionshindrade.


Priser

Ridlekis Minior Junior Vuxen
Enstaka 150 170 185 200
Termin 110 145 155 170

Vanliga frågor

F: Har ni tillstånd för verksamheten?

S: Ja, vår verksamhet är t.ex. godkänd av Länstyrelsen. Vi följer alla regler och förordningar för att säkerställa allas säkerhet och trivsel

F: Behöver jag ha försäkring?

S: Ja. Vi har själva en olyckfallsförsäkring för verksamheten som täcker eventuella olyckor till viss del, men vi rekommenderar att se till att ni har en egen försäkring som gäller och är mer heltäckande.

F: Behöver jag ha egen utrustning?

S: Vi har hjälm och säkerhetsväst för utlåning